Primarul Andrei Carabelea spune că nu mai tolerează bătaia de joc a Moldocor SA, firma care lucrează la coridorul de mobilitate de pe Bulevardele Traian și Decebal, și va aplica sancțiuni constructorului amintit, pentru că lasă în permanență pe partea carosabilă, gropi și șanțuri neacoperite, spre marea nemulțumire a participanților la trafic.

Mai mult, în loc să acopere gropile, Molodocor ar fi acoperit niște guri de canal, ceea ce primarul consideră a fi chiar un sabotaj. ”Sunt o serie de aspecte extraordinar de rele, și asta face ca atitudinea mea să nu mai fie niciodată atât de deschisă și de prietenoasă cu constructorul care își bate joc de oraș. Am încercat toate metodele. În public, n-am avut niciodată atitudinea pe care o meritau, dar de astăzi înainte, toate șanțurile lăsate în bătaie de joc în oraș, vor fi aspru pedepsite.

Ca să nu mai spun că le-am cerut insistent să acopere denivelările, mai greu de trecut, să încerce să aducă la cotă în fiecare zi, constant, toate acele gropi, denivelări care apar, și e inerent să apară nemulțumiri în momentul în care se face o lucrare de această anvergură, dar în momentul în care acoperi gurile de canal, mi se pare rea intenție și mi se pare un sabotaj pe care nu-l mai tolerez, din partea companiei Molodocor.

De astăzi înainte, vedem lucruri cum trebuie în oraș, sau sancționăm cu maximă fermitate. Nu e niciun război. Trebuia poate să am această atitudine de la bun început. Dar, am zis să-i ajutăm pentru că au trecut printr-o serie de probleme și provocări, unde nu făceau față să rezolve toate problemele. Dar, în momentul în care noi cerem una și ei fac alta, cerem să acopere găurile și ei acoperă gurile de canal… Ei! În cazul ăla, e clar. Ori prostie, ori rea intenție. Și le sancționă pe amândouă”, a declarat Andrei Carabelea în această dimineață, la Monitor TV.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.