Primarul de Piatra Neamt a mutat comunicarea primariei pe contul lui personal de facebook, unde anunta ca a mai facut o angajare in Primaria Piatra Neamt. De data asta, Carabelea îi informeaza pe pietreni ca si-a tras consilier personal, un bancher.
Pare ca edilul de Piatra Neamt are o slabiciune la oameni cu legaturi în domeniul bancar, avand in vedere ca a facut parte din PACT, alaturi de Sebastian Burduja (fondator PACT), fiul lui Marinel Burduja, fost primar de Piatra Neamt la inceputul anilor `90 si fost director al Bancorex in perioada in care banca a fost devalizata. ”Începând de astăzi îl voi avea în echipa de consilieri personali pe Sorin Potolea, un profesionist care de mai bine de 30 ani cunoaște economia locală, coordonând bănci private din poziția de director.
A răspuns provocării mele și a venit alături, pentru că în acest moment al carierei sale consideră că cel mai bun lucru pe care-l poate face este să aducă o contribuție la dezvoltarea oraşului.
Voi avea ajutorul său în optimizarea costurilor datoriei publice, stimularea antreprenoriatului local și elaborarea unor strategii investiționale.
Mă bucur să-l am alături, îi mulțumesc pentru angajamentul său și îi urez mult succes în activitate”, transmite Carabelea pe facebook.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.