Liderii PSD Neamț susțin de ceva vreme, că s-a făcut un sondaj de opinie privind intenția de vot în Piatra Neamț, ale cărui rezultate nu au fost făcute publice, însă le contestă pe cele din sondajul comandat de PNL. Deși în spațiul public s-a vehiculat că potrivit sondajului PSD cu rezultat secret, Dragoș Chitic ar fi cel mai potrivit candidat al social democraților la primăria Piatra Neamț, până acum nu s-a poziționat nimeni cu un discurs public ce ar putea indica măcar intenția de a candida.

În acest context, ieri, dinspre PSD a venit primul discurs de candidat, din partea directoarei Centrului pentru Cultură și Arte, Carmen Elena Nastasă, președinta Organizației de Femei PSD Neamț. Într-o emisiune la Monitor TV, aceasta a susținut că a fost și ea măsurată în sondajul PSD, fără să dea cifre, însă declarațiile par desprinse dintr-o campanie electorală. Că o fi campanie electorală pentru primăria Piatra Neamț (numele ei a fost vehiculat în aest sens în interiorul PSD) sau pentru altceva, este greu de spus acum, cert este că de când a dispărut Arsene din peisaj, șefa de la ”Carmen Saeculare” nu prea lipsește de lângă liderii partidului (președinte, parlamentari) la acțiunile politice întreprinse de aceștia prin județ. Dacă mai adăugăm și declarațiile din emisiunea de ieri, pare că aceasta își creează un profil de candidat.

Carmen Elena Nastasă amintește că este social democrată încă din clasa a 11-a și că până acum a demonstrat că nu doar spune, ci și face. ”Ar fi fost culmea să nu apar (n.red. în sondajul secret al PSD), pentru că până la urmă sunt un om care muncește în PSD din 2006 cu carnet de partid. Sunt pe lângă acest partid social democrat, în orice formă a fost, din clasa a 11-a, de la Liga Elevilor, cum era pe vremea aceea, fără carnet de partid. Am fost mereu dedicată valorilor social democrate și cred că am demonstrat asta. Ca să nu mai spun că pe partea profesională, cred că am demonstrat că sunt omul care face, nu doar promite”, a spus Carmen Elena Nastasă.

 

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.