O casă cu etaj s-a făcut scrum ieri noapte, la Poiana Teiului, în urma unui incendiu izbucnit de la un aragaz. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La ora 20:47, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului, SVSU Poiana Teiului și SAJ Pipirig.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o casă P+1 cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la o casă învecinată. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Proprietarii casei (un bărbat de 51 de ani și o femeie de 50 de ani) au suferit ușoare arsuri la nivelul membrelor superioare. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ dar au refuzat transportul la spital. Aparatul de gătit lăsat nesupravegheat a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.