Casa Judeţeană de Pensii Neamţ pune la dispozitia pensionarilor interesati, 288 de bilete pentru tratament balnear   la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA, cât şi la alte unităţi cu care CNPP a contractat servicii de tratament balnear. Aceasta este a doisprezecea serie de tratament balnear, pentru anul 2016, se arata intr-un comunicat de la Casa Judeţeană de Pensii Neamţ, in care pot fi vazute si conditiile care trebuie indeplinite pentru obtinerea unui bilet:

    ”Pentru a doisprezecea serie de tratament balnear a anului 2016, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ pune la dispoziţie un număr de 288 bilete de tratament balnear la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA, cât şi la alte unităţi cu care CNPP a contractat servicii de tratament balnear.

Pentru această serie, ce va avea intrare în staţiuni în perioada 09-11. august .2016, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ a distribuit prin aplicaţie informatică un număr de 286 bilete, celor care au solicitat plecarea în staţiune în prima jumătate a lunii august  2016, cu condiţia ca staţiunile pentru care au solicitat tratament balnear să fie dintre cele alocate pentru repartizare. Lista cererilor aprobate poate fi vizualizată la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ  cât şi pe pagina de internet a instituţiei www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Precizăm că pentru această serie au rămas nealocate 2 bilete de tratament – în stațiunea Sângeorz – bilete care vor fi eliberate la cerere, celor care doresc să beneficieze de tratament balnear în această perioadă în această stațiune și îndeplinesc condițiile de acordare a unui bilet de tratament.

Reamintim că potrivit Ordinului Preşedintelui CNPP nr. 38 din 04.02.2016:

–  Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile.

– Pentru a se putea înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare – completată numai pe formularul aprobat – însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Cererea de acordarea  trebuie înregistrată cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul.

  • La momentul eliberării biletului, solicitantul trebuie să prezinte şi un bilet de trimitere eliberat de  medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).
  • Biletele de tratament balnear vor fi repartizate/alocate la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA, la care CNPP este acţionar unic. În completare, după epuizarea acestora, se vor repartiza/aloca bilete la celelalte unităţi de tratament balnear, cu care CNPP are încheiate contracte.

Menţionăm că pentru primele unsprezece serii ale anului 2016 au fost valorificate 2715 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate la această dată un număr de 7365 cereri de acordare bilet de tratament balnear”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.