O casa a fost distrusa aproape complet intr-un incendiu produs in aceasta dimineata in satul Stejaru din comuna Farcasa. 3 copii au fost scosi la timp din locuinta, insa au ramas far acoperis deasupra capului. ”Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Stejaru, comuna Farcașa.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului, voluntari din cadrul SVSU Farcașa și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la acoperișul locuinței.
Până la sosirea forțelor de intervenție proprietarul locuinței a evacuat trei minori din interiorul locuinței.

Din fericire, nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale aflate în camera în care s-a produs evenimentul și din pod, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 mp și s-au deteriorat bunuri din alte două camere. Aparatul de încalzit/gătit (reșou) lăsat nesupravegheat a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.