O casa a fost distrusa noaptea trecuta, dupa incendiu izbucnit intr-o gospodarie din comuna Cândești. Flacarile au fost la un pas sa se extinda si la o locuinta invecinata. ”Prin apel la 112, în jurul orei 01:24, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Cândești.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Cândești cu o autospecială de stingere,  pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Rediu.

Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și într-o cameră, cu posibilitatea propagării la o altă casă din vecinătate și la o anexă gospodărescă (fânărie).
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și bunurile materiale aflate într-o cameră obiectedemobilier,  aparate electrocasnice,  articolede îmbrăcăminte,  materiale textile, etc). Nu au fost victime. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric”, a transmis ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.