O casă de pe str. 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, a luat foc la primele ore ale dimineții, după un scurtcircuit electric. Două persoane au reușit să se evacueze la timp, înainte să fie surprinse de fum sau flăcări. ”În această dimineață, la ora 04:45 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada 1 Decembrie 1918, în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Din interiorul casei, până la sosirea forțelor de intervenție, s-au autoevacuat două persoane.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și mansardă cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și alte două case situate în imediata apropiere.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 150 mp și bunuri din interiorul mansardei (mobilier, si articole textile).

O femeie de 23 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, transmite ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.