Un incendiu puternic izbucnit aproape de miezul noptii trecute la o casa din Farcasa, a produs pagube materiale importante. Flacarile au izbucnit de la un cos de fum. ”În jurul orei 23:03, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Farcașa.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului, voluntari din cadrul SVSU Farcașa și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară și o magazie) cu posibilitatea propagării la un adăpost pentru animale și la locuința aflată în imediata vecinătate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.  Au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, o magazie de lemn cu suprafața de aproximativ 16 mp și s-a degradat un ml din cerdacul casei.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Un incendiu de amploare s-a produs in comuna Farcasa si pe 21 decembrie:

Incendiu de proporții la Farcașa, la un atelier de reparații. Butelii de oxigen, în pericol de explozie!

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.