O casă a fost incendiată intenționat ieri seară, în comuna Bozieni. ”La ora 18:20 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Băneasa din comuna Bozieni. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bozieni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei case, existând posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la o casă din vecinătate.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp și bunurile materiale din interiorul a trei încăperi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Și la Piatra Șoimului a avut loc un incendiu, ieri: ”În jurul orei 13:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Poieni, comuna Piatra Șoimului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Piatra Șoimului și Punctul de lucru Roznov.

Incendiul s-a manifestat la o bucătărie de vară și la o anexă gospodărească în care erau depozitate plante furajere, existând posibilitatea propagării la locuință. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars construcția din lemn cu suprafața de 30 mp, bunurile din interiorul acesteia și o tonă de fân.

Scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile au fost cauza probabilă de producere a incendiului”, mai transmite ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.