Miercuri, 03.08.2016, la ora 03:09, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă satul Suhuleţ, comuna Tansa, judeţul Iaşi. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari cu o autospecială de stins incendii. În acelaşi timp, au plecat plecat în sprijin şase subofiţeri din cadrul ISU Iaşi cu o autospecială şi cinci pompieri voluntari din comuna Dagâţa cu o autospecială. Primii ajunşi, pompierii din Poienari, au constatat că ardeau, cu flăcări de peste cinci metri, o locuinţă bătrânească şi două anexe, fiind în pericol grajdul din gospodărie.

Proprietarul, în vârstă de 80 de ani, a fost scos de fiul acestuia din camera în care locuia, alăturată casei. El a fost monitorizat şi asistat de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fără a fi transportat la spital.

Forţele au stins incendiul în limitele găsite, după operaţiuni ce au durat mai bine de două ore şi jumătate. Pe timpul misiunii, pompierii au scos din zona incendiului trei butelii. Au ars casa, cu toate bunurile din cele şase camere, şi două anexe. Cauza probabilă a incendiului este trăsnetul, informeaza ISU Neamt

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.