Actualizare stire: Incendiul a fost provocat intentionat. ”Urmare incendiu com Moldoveni: Incendiu lichidat, au ars la o casa P+1 in constructie acoperisul cu structura din lemn, astereala din lemn si invelitoare din tabla pe o suprafata de 60 mp, elemente de tamplarie din PVC depozitate in casa, 2 mc polistiren depozitat in casa, adapost animale cu pod pe structura metalica si elemente de compartimentare din lemn de aprox 60 și aprox 5 tone furaje. Cauza probabila – folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”,anunta ISU Neamt.

Stirea initiala: O casa de locuit si un adapost pentru animale au fost cuprinse de flacari astazi, in comuna Moldoveni, judetul Neamt. ”Joi, 04.07.2019, la ora 14:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o casa si un adapost de animale din comuna Moldoveni sat Moldoveni.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD încadrate cu 9 subofiteri, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la SVSU Moldoveni, încadrata cu 1 angajat. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat incendiul care se manifesta la acoperișul unei case si la o anexa”, a anuntat ISU Neamt in urma cu putin timp.

Interventia pompierilor este inca in desfasurare, urmand a fi evaluate pagubele si a se stabili cauza incendiului.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.