Actualizare stire: In urma articolului nostru, Claudia Matei (consilier personal al primarului Lucian Micu) a venit cu unele precizari. Sumele mentionate in articol nu au fost facturate si incasate in totalitate de firmele respective. Doar o parte din ele a ajuns la presa, in functie de comenzi. Date despre sumele exacte incasate pana acum, ne vor fi furnizate in zilele urmatoare. Cifrele mentionate de noi au fost prezentate public pentru prima data de Radu Samson, fost candidat la primaria Roman.

Stirea initiala: Pentru ca zilele trecute a fost mare tam-tam la Roman dupa ce vestea.net a publicat un articol cu o poza in care primarul Micu statea la un mic cu presa din oras, va prezentam astazi cam cate de scump e micu` pentru jurnalistii din Roman.

Mai jos, romascanii pot vedea ce sume de bani a luat presa din orasul lor, de la primaria condusa de liberalul Micu, in prima jumatate a anului 2017, deci in sase luni de zile.  Nu ar fi nicio nenorocire sa se plateasca unele materiale care apar in presa, insa nu ne aducem aminte sa fi fost la Roman vreun eveniment de anvergura internationala, incat sa se justifice cheltuirea unor asemenea sume pentru mediatizare. In unul dintre cazuri este vorba de o medie de 6.000 de lei pe luna.

Si acum poate inteleg mai bine platitorii de taxe si impozite din Roman, de ce sar unii ca arsi cand se spun nasoale despre primarul micu`, pardon! Micu. Pentru ca banii acestia sunt pentru linistea primarului si a celor din PNL (vechea garda PDL)

Informatiile de mai jos sunt oficiale si vin de la Primaria Roman (doar cifrele provin dintr-o alta sursa) care ni le-a furnizat ca raspuns la o cerere formulata de tvmneamt.ro:

17.285 lei catre SC Mozaic Fashion SRL pentru Televiziunea online “Roman24 online“ Roman
16.139 lei catre SC City Net SRL pentr Televiziunea “TopAll TV“ Roman

15.289 lei catre SC Dorithea Media SRL pentru Televiziunea “Roman TV“ Roman

13.775 lei catre SC Conex Invest SRL pentru Televiziunea “CNS TV“ Roman

12.545 lei catre SC Centrul Media Nord Est SRL pentru Publicația cotidiană online “InRoman.ro“ Roman

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.