La aproape o luna de zile dupa nenoricirea de la Spitalul Judetean Neamt, cu un bilant ingrozitor, 10 oameni arsi ce vii, jurnalistul slugă al baronului Arsene (Robert Iosub, administrator ziarpiatraneamt.ro- site care potrivit raportului pe 2019 al Curtii de Conturi, a incasat anual sume ametitoare de la CJ Neamt), afirmă că vinovat pentru tragedie ar fi ISU Neamt si DSP Neamt.

Iata ce scrie Iosub- Anonimus pe site-ul amintit, referindu-se la vinovatii privind catastrofa din spitalul lui Aesene: ”Nici cei de la ISU nu au făcut prea multe (…) Aceștia sunt principalii vinovați. DSP și indirect ISU”. Titlul articolului este unul clasic fake news: ”Vreți să știți cine sunt adevărații vinovați pentru tragedia de la spitalul din Piatra-Neamț?”. În articol veti gasi ca vinovati ISU Neamt (indirect ce e drept) si DSP Neamt. Deci, eticheta este pusa, manipulare prin dezinformare mai evidenta, nici ca se poate. 

Daca pana acum propaganda baronului Arsene incerca in mod mincinos sa induca in randul opiniei publice ideea ca DSP Neamt ar fi vinovat de tragedie, iata ca delatiunea merge si mai departe, si acum sunt acuzati pompierii, doar pentru a fi protejata MAFIA de la spital, controlata de la cel mai inalt nivel al CJ Neamt.

Peste cateva zile se implineste o luna de zile de cand 10 oameni au murit fără vină in Sectia ATI a spitalului controlat de baronul Arsene. Imediat, ancheta a fost preluata de Parchetul General. Desi tragedia este comparabila cu ”Colectiv”, nici pana astazi, procurorii nu au identificat vreun suspect, cu atat mai putin un vinovat. Dupa ”Colectiv”, in cateva zile s-au identificat suspecti si s-au operat si retineri/arestari.

Ultimul comunicat al Parchetului General privind CRIMA de la spitalul din Piatra Neamt, este din data de 17 noiembrie, cand opinia publica era informata ca se mai fac niste audieri. De atunci, s-a asternut tăcerea peste intreaga ancheta, în cel mai dubios mod posibil, ca acum să alfăm din gura trompetelor lui Arsene, ca vinvat este ISU, că vinovati sunt cei care ne scot din ghearele mortii, vinovati sunt militarii ISU. Câtă mârșăvie!

Sectia ATI a fost mutata ilegal, fara aviz DSP, cu cateva ore inainte de declansarea ”crematoriului”. La acea data, directorul spitalului era Lucian Micu (numit de Arsene), iar director medical era medicul Silviu Verzea, omul care si-a dat demisia din functia de director dupa scandalul pacientilor batjocoriti, tinuti ore intregi in frig, sub cerul cerul liber, in parcarea spitalului. In campania electorala de la alegerile locale, Verzea era actor in clipurile de propaganda electorala ale lui Arsene, in care afirma ca pacientii au parte de cele mai bune conditii de diagnosticare si tratament.

Acum, s-a ajuns pana acolo incat salvatorii ISU Neamt, sa fie considerati responsabili de o tragedie cu care nu au nici in clin nici in maneca, sa fie aratati cu degetul, pentru ca cel putin in Neamt, nu sunt comanda politica a baronului. Nu este cam mult, tovarasi?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.