Se anunta probleme grave descoperite la Locativserv.

   In cadrul conferintei de presa de astazi, 29.07. 2016 sustinuta la sediul ALDE Neamt, Catalin Misaila,  copresedinte ALDE Piatra- Neamt, fost viceprimar si actual consilier local in consiliul local al municipiului Piatra- Neamt, a declarat ca a inspectat mai multe obiective aflate in administrarea Locativserv, companie din subordinea Primariei Piatra- Neamt si a descoperit foarte multe nereguli.

   Controlul a fost facut in calitatea sa de membru in Asociatia Generala a Actionarilor Locativserv.

   Misaila a declarat ca printre obiectivele la care s-au gasit nereguli sunt Sala Polivalenta si Stadionul Municipal. El a dat ca exemplu Polivalenta, unde spune ca sunt infiltratii si apa la subsol. De asemenea, stadionul nu arata nici pe departe asa cum arăta cand a trecut in administrarea FC Ceahlaul. Dupa ce a trecut inapoi la Primarie, de curand, el a fost dat in administrarea Locativserv dar, Misaila spune ca este intr-o stare deplorabila si stadionul ar fi trebuit sa arate asa cum arăta cand a fost predat catre clubul Ceahlaul.

   El vrea ca urmatoarea sedinta AGA a Locativserv, sa fie cu presa de fata pentru a intelege mai usor ce se intampla acolo si sustine ca ”banii nostri au fost cheltuiti prost”. De asemena, Misaila vrea sa se faca public tot ce tine de aceasta societate, inclusiv despre ce se intampla cu locuintele, cu contractele, etc.

  Concret, Misaila a facut deja o invitatie verbala catre toata presa de a participa la sedinta AGA din luna august.

   Catalin Misaila a spus ca se simte neaparat nevoia unei transparente mult mai mari in ceea ce priveste societatile primariei si o transparenta totala a Primariei fata de presa. El ar vrea ca fiecare sedinta de AGA a fiecarei societati din subordinea primariei, sa se desfasoare in prezenta presei, pentru ca la acele societati sunt banii cetatenilor si ei trebuie sa stie ce se intampla cu banii lor.

   Conferinta de presa ALDE Neamt la care a participat Misaila, a fost sustinuta de Ioan Asaftei alaturi de care a fost si Cristian Tihenea, proaspat consilier local dupa demisia lui Constantin Iacoban din Consiliul Local Piatra- Neamt.

    Ioan Asaftei, copresedinte ALDE Neamt si vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt, a abordat cateva teme, printre care starea drumurilor judetene , despre care a spus ca se repara cu metode primitive si ca are in vedere sa inceapa demersuri pentru a se cumpara utilaje moderne.

   La conferinta de presa nu a participat si celalalt copresedinte ALDE Neamt, respectiv deputatul Catalin Dragusanu, desi  participarea lui fusese anuntata.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.