O femeie a fost amendata cu 500 de lei, dupa ce trei catei au ajuns in fantana din propria ei curte din Oglinzi, comuna Raucesti, jud. Neamt. Politistii au stabilit ca nepotul femeii in varsta de 8 ani pe care aceasta îl avea in grija, s-ar fi jucat cu cateii si din greseala sau din neatentie i-ar fi scapat in fantana, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru ca animalele sa fie salvate.

Femeia a fost amendata pentru nesupravegherea minorului. Unul dintre catei a fost adoptat de un iubitor de animale, iar ceilalti doi au fost redati proprietarei.

Loading...

Reamintim ca in seara zilei de19 iunie in jurul orei 19:30, pompierii au fost anuntati la 112 ca intr-o fantana aflata in curtea unei gospodarii din Oglinzi comuna Raucesti, au fost aruncati 3 catelusi care se chinuie sa supravietuieasca.

Fantana are 8 metri adancime si 80 de cm diametru. La sosirea pompierilor, catelusii înotau cu ultimele puteri in apa din fantana. Salvatorii ISU au reusit sa-i scoata pe toti cei trei catelusi in viata.

Un medic veterinar a fost chemat pentru a acorda ingrijiri cateilor, apoi au fost dusi la adapostul pentru animale din Targu Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.