O cățelușă gasita strangulata cu mai multe coliere de plastic in comuna Negresti, jud. Neamt, a fost salvata de polistii de la Protectia Animalelor, aceasta fiind adoptata imediat de un localnic, ce a asistat la interventia salvatorilor. ”La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un câine se află într-o situație de risc, fiind legat cu mai multe bride de plastic în jurul gâtului.

Polițiștii s-au deplasat în localitatea Negrești, cu această ocazie fiind identificat un exemplar canin feminin, de aproximativ 3 ani, ce nu era microcipat, nefiind identificate persoane care să pretindă calitatea de proprietar al animalului în cauză.

Intervenția polițiștilor a avut un final fericit, una dintre persoanele prezente, luând decizia de a adopta exemplarul canin.

Polițiștii continuă verificările cu privire la modul în care câinele în cauză a fost rănit, urmând ca în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsurile legale care se impun”, transmite IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.