Un barbat care era cautat pentru mai multe infractiuni, a fost prins vineri, cu mascatii in Piatra- Neamt, unde acesta se ascundea. El fusese deja condamnat pentru furt, iar pentru șantaj, fals în înscrisuri sub semnătura privată și amenințare fusese emis un mandat de arestare, informeaza IPJ Neamt:

”În ziua de 29.09.2017, polițiștii din cadrul serviciului de Investigații Criminale, în urma documentării informative, au reușit prinderea unui bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, care se sustrăgea executării mandatului de arestare preventivă. Persoana a fost ridicată de polițiștii, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, dintr-o locație de pe raza municipiului Piatra Neamț.

Acesta se ascundea, sustrăgându-se de la executarea mandatului de arestare preventivă emis de instanța de judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Totodată pe numele bărbatului mai era emis un mandat de arestare preventivă, ca urmare a înlocuirii măsurii controlului judiciar dispus, inițial, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătura privată și amenințare. Bărbatul a fost preluat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.