Coronavirusul a lovit si la Politia Roman, unde trei politisti au fost depistati pozitiv la testul Covid 19, informeaza Sindicatul Europol. În conditiile date, sindicalistii cer conducerii Politiei Neamt sa emita o pozitie oficiala despre situatia infectarilor in institutie, dar si sa se implice in protejarea lucratorilor MAI din judet. Acestia cer totodata sefilor IPJ Neamt, sa-i ”bage mana in cravata” ministrului Vela, pentru ca si politistii sa primeasca spor de risc, intrucat sunt expusi infectarii cu coronavirus. ”Virusul perfid a ocolit, a ocolit până a lovit… și Poliția Municipiului Roman.
Doi polițiști rutieri și un criminalist sunt confirmați pozitiv, din păcate.
Ciudate rău sunt procedurile DSP Neamț care spun că doar contacții direcți care au simptome sunt testați. Aplicând astfel de proceduri cu siguranță vor mai fi și alți polițiști infectați, în opinia noastră.
Le dorim însănătoșire grabnică colegilor noștri, iar reprezentanților IPJ Neamț le solicităm emiterea unui comunicat referitor la situația dată și să dea dovadă de mai mult curaj în relația cu celelalte autorități când vine vorba de viețile oamenilor legii. Domnilor cu mii de polițiști în subordine, băgați mâna-n cravata ministrului și scuturați-l până-l convingeți că și polițiștii sunt îndreptățiți să primească spor de risc!”, este mesajul Sindicatului Politistilor Europol.
Ionut Corfu
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.