Carmen Elena Năstasă este noul lider al femeilor social- democrate din judetul Neamt. Ea este și șef PES România Neamț dar este si mai cunoscută pentru activitatea ca manager la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare Neamt, institutie din subordinea CJ Neamt.

Carmen Nastasă a fost numită în fruntea OFSD Neamț prin votul colegilor din Consiliul Politic al PSD Neamț, la propunerea șefului PSD Neamț. Din noua functie, Carmen Nastasă a transmis un mesaj public în care a anunțat că dorește să reînchege „o organizație puternică cu femei puternice” și că e convinsă că această țintă poate fi atinsă pentru că în viziunea ei orice e posibil, câtă vreme există voință și putere!”.

”Echinocțiul acestei primăveri mi-a adus dovada echilirului personal și profesional și a recunoașterii mele de către colegi și prieteni!

Astăzi, Ionel Arsene, liderul organizației județene a PSDNeamț, m-a propus, în cadrul ședinței Consiliului Politic și colegii mei m-au validat în funcția de președintă a OFSD Neamț. Este cea mai mare onoare și responsabilitate pentru mine pe plan politic și mărturia maximă a încrederii și experienței pe care le-am căpătat în cei 15 ani de activitate social-democrată.

De astăzi, alături de colegele din partid, voi reînchega o organizație puternică a femeilor puternice! Dezideratul meu este că orice e posibil, câtă vreme există voință și putere!”, transmite Carmen Năstasă.

Noul lider al OFSD Neamț mai afirma că așteaptă noi colege în această echipă politică: ”Vă mulțumesc, domnule președinte Ionel Arsene, pentru că îmi oferiți ocazia de a vă demonstra că aveți în județ colege valoroase, determinate, capabile să exceleze și fiți convins că veți avea o echipă solidă la OFSD!

Multe îmbrățișări fiecărei doamne pe care o aștept în organizație! Fiecare dintre dumneavoastră înseamnă plus valoare, de care este nevoie pentru a forma o echipă puternică!

Sunt fericită să știu că există multă încredere în mine! Am căutat să demonstrez mereu că sunt om de cuvânt, conștiincios și că PSD este partidul meu de suflet! De acum am ocazia să arăt că merit să coordonez Organizația Femeilor Social Democrate Neamț!, mai spune Carmen Elena Năstase.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Asa e în democrație.deciziile circulă de sus in jos.Colegu Sosetă propune și tu, ca mimoză ascultătoare accepți.Dupa aia colegi Sosetă constata ca tu ești valoroasă.
    Sa va fie rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.