Casa Corpului Didactic Neamt, anunta cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, ca premiaza dascalii pensionati in anul scolar 2019-2020. ”Cu gândul la dascăli” este intitulata actiunea, iar premiile vor consta evident, în cărți.

Casa Corpului Didactic: ”Ziua Mondială a Educației, celebrată în toate instituțiile educative din lume, joacă un rol important în inimile cadrelor didactice și a elevilor. Casa Corpului Didactic Neamț, instituție ce promovează excelența în educație, și-a propus, o dată în plus, să aducă în prim plan, deopotrivă elevi și dascăli. Debutul anului școlar 2020-2019 l-am realizat cu gândul la acest deziderat. Luna septembrie  s-a deschis cu activitatea metodică Editura Alfa-la un clik de educația modernă, în care, Editura Alfa a Casei Corpului Didactic Neamț a invitat cadrele didactice să-și împărtășească experiența prin noi apariții editoriale. Sfîrșitul lunii septembrie a însemnat pentru echipa Casei Corpului Didactic Neamț căutarea unui sponsor pentru concursul județean Cel mai frumos afiș de promovare a activității Istorica: Vasile Pârvan. Concursul, derulat în perioada 21-30 septembrie 2020, s-a adresat elevilor și a fost promovat în școli prin intermediul bibliotecarilor școlari. Efortul depus de elevi și profesori va fi răsplătit prin diplome și premii constând în cărți oferite de sponsorul Editura Didactică și Pedagogică S.A.

Luna octombrie se deschide cu una din cele mai importante activități inițiate de Casa Corpului Didactic Neamț: Cu gândul la dascăli de Ziua Mondială a Educației. Îndreptându-ne gândurile către neobosiții dascăli ce caută mereu metode spre a-i îndruma cât mai eficient pe elevi, am considerat oportună premierea dascălilor pensionați în anul școlar 2019-2020. Și cum dascălilor le-au fost cărțile întotdeauna aproape de suflet, ele nu puteau lipsi din marcarea acestui minunat eveniment. De această dată am primit sprijinul sponsorului, Editura Junimea, care a ales să ne fie alături prin dăruirea unui număr considerabil de cărți, menite spre a fi oferite special cadrelor didactice cu vechime la catedră, pensionate în anul școlar precedent (2019-2020).

Cele peste 140 de cărți vor fi înmânate, alături de diplome de onoare, merituoșilor dascăli  ce sunt invitați să vină la sediul Casei Corpului Didactic Neamț corp A, din strada Petru Rareș nr. 24 pe tot parcursul lunii octombrie”, anunță Directorul Casei Corpului Didactic Neamț, Gabriela Banu.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.