Poză de colecție. Sau instantaneu inedit pentru Poliția Piatra Neamț. În imaginea de mai jos, este un cățel care s-a rătăcit, însă a fost observat de un echipaj de poliție, care și-a dat seama că e ceva în neregulă cu el, pentru că era agitat. În cele din urmă, Alfie, pentru că așa îl cheamă pe cățeluș, a ajuns înapoi la stăpânul său, evident, cu ajutorul tot al polițiștilor, care l-au identificat. Dar, mai întâi, Alfie (rasă Golden Retriver) a fost condus la sediul Poliției, unde, după cum se vede în imagine, nu a fost audiat, nici încătușat, ci a avut o companie mult peste așteptările lui.

Astăzi, patrula de siguranță publică, din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, a avut o intervenție mai…neobișnuită.

Astfel, în timpul activităților de patrulare aceștia au observat un cățel cu blana aurie, ce avea un comportament agitat.

Colegii noștri, l-au condus la sediului Poliției, unde cu ajutorul polițiștilor din cadrul Biroului Protecția Animalelor au avut o misiune atipică, identificarea stăpânului.

Echipa de polițiști a reușit să îl identifice pe proprietarul lui Alfi, care le-a povestit că într-un moment de neatenție acesta a ieșit din curte, făcându-se nevăzut.

Acum, Alfi este în siguranță, scurta sa escapadă, având un final fericit.

Această întâmplare aduce aminte de legătura specială dintre oameni și animale.

Gesturile mici de grijă și compasiune pot face o diferență imensă în viața animăluțelor din jurul nostru”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C. (sursa foto: IPJ Neamț)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.