Oameni în pargul disperării”, este concluzia trasă de liberali, după o întâlnire la Piatra Șoimului, cu întreprinzători locali și cu membri PNL. Potrivit lui George Lazăr, președintele PNL Neamț, comuna condusă de 20 de ani de un primar PSD, pare a fi un fel de moșie a edilului, ținută într-un stadiu crunt de zubdezvoltare. ”În weekend am avut o întâlnire cu oameni de afaceri si cu colegii liberali din comuna Piatra Șoimului.
Cu toate ca Piatra Soimului e o localitate foarte frumoasă si cu un potential, inclusiv turistic urias, aici lucrurile spui că s-au oprit in timp.
Fără apă, fără canalizare, fără gaz metanz oamenii au ajuns să traiască in 2023, ca în evul mediu.
Lipsa totală de viziune a primarului PSD, Nicorescu Neculai, a privat comunitatea de investiții si de proiecte si i-a adus pe oameni in pragul disperării.
Am aflat, stând de vorbă cu cetățenii, că cei care au posibilitatea, se duc la Piatra Neamt să facă baie, pentru că în Piatra Soimului nu au posibilitate.
Unde mai punem, că Piatra Soimului este localitatea de pe ultimul loc din judetul Neamt, la finantarea obiectivelor pe Anghel Saligny, având un singur proiect si acela in valoare de 3 milioane lei.
Piatra Soimului este totodată comuna din judetul Neamt fără nici o finantare pe fonduri europene, pentru că, citez din ce spune primarul PSD “vreau să dorm linistit, când pun capul pe pernă “
Ce să înțelegem oameni buni de aici? Că primarul Nicorescu, un baron local Pesedist , se gândeste că, dacă face ce îi place lui mai mult, la proiectele cu fonduri europene, poate fi prins de autorități si atunci mai bine nu face proiecte.
Mai bine, baronul PSD-Nicorescu, ar renunța la obiceiurile lui proaste, si ar aplica proiecte pe fonduri europene si ar putea să doarmă si foarte liniștit noaptea. Ideea e, baroane pesedist, că dacă esti corect si cinstit, nu are de să iți fie frică.
Frica de care baronul pesedist Nicorescu nu va scăpa, este aceea că după 20 de ani de “STĂPÂN ” al comunei Piatra Soimului, în 2024 va pierde functia de primar si se va duce la acolo unde îi e locul, la pensie.
Si, baroane pesedist, dacă tot nu faci absolut nimic pentru oameni, dacă tot ții comuna în mizerie si sărăcie, am o rugăminte – nu mai teroriza oamenii de afaceri din localitate, nu îi mai ameninta, nu le mai trimite controale, dacă nu ii ajuti, măcar lasă-i in pace.
Stiu că îi urăsti, baroane Nicorescu, pe cei care nu sunt ca tine, pe cei care fac ceva, pe cei care aduc plus valoare, pe oamenii de afaceri si mai stiu că iti plac doar asistații sociali, supusi, cei care îți pupă mâna pentru niște ajutoare, pe care oricum nu le dai tu, le dă Uniunea Europeană, dar își spun baroane pesedist, ca timpul celor ca tine, care conduc de 20 de ani, doar prin ură, prin amenintări, prin santaj, fără să facă absolut nimic pentru oameni, se va încheia cât de curând, mai exact la alegerile din 2024.
Nicorescu nu uita, va veni si ziua ta, ziua în care vei pleca si cetățenii din Piatra Soimului vor scăpa de teroare si vor avea un primar care să își iubească localitatea si care să fie pentru oameni, dintre oameni”, transmite George Lazăr, președintele PNL Neamț.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. V-au păcălit Panduru 20 de ani, ha ,ha😅 prosti mai suntem, el sa îmbogățit, deține vrea 10 apartamente pe malul Marii Negre , contabilă a ajuns o baroana locală , ia face cărțile, și la școală dorada conduce bani pentru investiți, cu darsda de la primărie la o cafea își bate joc de copii din localitate, nu dai zeciuială nu faci lucrări, numai că zeciuială e cam dublu adică 20% din lucrări, tare și-au mai bătut joc de noi. Când o să îl dăm jos pe acest primar îngâmfat și prietină lui contabila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.