8 angajati DAS Piatra Neamt, au participat la cursuri de perfectionare profesionala in Polonia, in cadrul proiectului cu fonduri UE, denumit ”Lucrători de tineret competitivi pentru tinerii vulnerabili”

 Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamt, implementează  proiectul ”Lucratori de tineret competitivi pentru tinerii vulnerabili”, Cod 2019-3-RO-01-KA105-077940, în parteneriat cu Fundatia “Zielony Slon” din Polonia.

În cadrul proiectului 8 specialiști din cadrul instituției, împreună cu 8 lucrători de tineret polonezi din partea partenerului Fundatia “Zielony Slon”, au participat în luna noiembrie a.c. la un program de formare pe o perioadă de 9 zile, în vederea îmbunătățirii competențelor profesionale în lucrul cu tinerii aflați în situație de risc, precum și îmbogățirea/completarea cunoștințelor lingvistice și de dezvoltare personală.

Recunoașterea competențelor dobândite în cadrul cursului de formare derulat în Polonia prin proiectul ”Lucrători de tineret competitivi pentru tinerii vulnerabili”, s-a realizat prin acordarea Certificatelor Youthpass celor 8 salariați din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamt.

Proiectul este finanțat de Programul Uniunii Europene pentru Educație, Formare Profesională, Tineret și Sport 2014-2020 ERASMUS+, Acțiunea Cheie 1 – Tineret – Mobilități ale lucrătorilor de tineret, prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Durata de implementare a proiectul este de 24 luni, respectiv 01.02.2020 – 31.01.2022. Valoarea finanțării este de 11.958 euro”, transmite DAS Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.