Pietrenii care spera sa primeasca ajutorul la incalzire trebuie sa depuna la Directia de Asistenta Sociala a Primariei Piatra Neamt o serie de documente. Acestia trebuie sa faca dovada veniturilor si a bunurilor pe care le detin. Dosarele sunt studiate si mai apoi intra in plata.
Formularele de cerere si declaratie pentru acordarea ajutoarelor de incalzire a locuintei sunt puse la dispozitia solicitantilor direct de catre Primarie – Directia de Asistenta Sociala (cam. 20) dar si in format electronic, se pot descarca de pe site-ul primariei www.primariapn.ro. Ajutoarele pentru incalzire se acorda pe baza de cerere si declaratie pe propria raspundere privind componenta familiei si veniturile acesteia, precum si bunurile mobile si imobile detinute.
Cererea si declaratia pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului la incalzire a locuintei trebuie sa contina urmatoarele documente: documente de stare civila pentru toti membrii familiei, care locuiesc in fapt la adresa de domiciliu mentionata pe cerere; dovada veniturilor membrilor de familie (adeverinta de salariat, cupon de pensie, cupon alocatie de stat, indemnizatie pentru cresterea copilului, somaj, indemnizatie handicap etc). Pentru persoanele care realizeaza venituri din A.F.,P.F.,I.I.,I.F.,S.R.L., este necesara o adeverinta de venit eliberata de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Neamt. Pentru persoanele care nu detin locuinta in proprietate este necesar contractul de inchiriere/ contractul de comodat. De asemenea este necesara o adeverinta eliberata de Directia Taxe si Impozite privind bunurile detinute si o copie Xerox dupa facture emisa de Eon, in functie de sursa de incalzire.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.