Desi nu scapa nicio ocazie sa-si jigneasca adversarii politici in termeni de mahala, ”baronul” Arsene, presedintele CJ Neamt, are multe de invatat de la liberali.

Cea mai importanta lectie care ar trebui aplicata urgent la Consiliul Judetean Neamt, vine de la un liberal tocmai din Bihor. Imediat dupa instalarea in functia de presedinte al CJ Bihor, liberalul Ilie Bolojan a anuntat ca reduce drastic numarul angajatilor institutiei. Astfel, din 174 de angajati, vor mai ramane doar 88.

La Consiliul Judetean Neamt, sunt angajati 177 de oameni, foarte multi dintre ei fiind pe posturi doar pentru ca au lipit afișe, au dat like-uri sau au facut sluj pentru oameni ajunsi pe functii prin vot politic, ori ca recompensa pentru slugarnicie in fata șefilor de partid.

Cel mai recent exemplu de numire in functie ca recompensa politica, este cel al fostului primar de Roman, pe care Arsene l-a numit ieri director al Spitalului Judetean Neamt si exemplele ar putea continua cu Complexul Muzeal Neamt (institutie aflata tot in subordinea CJ Neamt) sau cu societatile CJ Neamt, unde chiar si un cameraman de la televiziunea muribunda a lui Arsene, a ajuns director de marketing.

Pe considerente de obedienta, în Consiliul Judetean Neamt au ajuns sa ocupe posturi fel de fel de politruci PSD, care nu se pricep la nimic si evident, nu fac nimic, insa incaseaza mii de lei lunar din banii nemtenilor, in timp ce pacientii spitalului judetean Neamt primesc la mic dejun o felie de branza sau zeci de mii de oameni merg prin cratere si noroaie pe drumurile judetene.

Asadar, daca vrea sa demonstreze ca sloganul pentru alegerile parlamentare, ”Garantia unui trai mai bun”, nu este doar pentru slugi, acoliti si membri PSD, ”baronul” Arsene ar trebui sa aplice în Neamt, lectia liberalilor de la Bihor.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.