Află care sunt cele mai ciudate colecții ale celebrităților.
Vedetele au multe hobby-uri excentrice, printre care se numără și colecționarea de obiecte mai puțin obișnuite.

Uneori, celebritățile sunt la fel ca noi – devin obsedate de lucruri aleatorii și își dedică viața colecționării acestora. Singura diferență este că vedetele au mii de dolari de cheltuit pentru colecțiile lor. Cum ar fi Tom Hanks, care potrivit unui interviu pentru New York Times, la un moment dat avea „sute” de mașini de scris antice, deși colecția sa este în prezent redusă la 120. A început să le colecționeze când avea doar 19 ani.

Cele mai ciudate colecții ale vedetelor

Dar colecția de mașini de scris este destul de plictisitoare în comparație cu ceea ce îi place actriței Angelina Jolie să adune. În 2008, Angelina Jolie a declarat pentru W Magazine că mama ei a luat-o să-și cumpere pumnale când avea 11 sau 12 ani, iar acum le colecționează și chiar și-a transmis dragostea pentru cuțite copiilor ei. O altă colecție ciudată, dar mai puțin periculoasă, este obsesia lui Penelope Cruz pentru umerașe; s-a raportat că actrița are peste 500 de umerașe. Nu se știe dacă de fapt atârnă haine pe ele sau doar îi place să le aibă agățate.

Actrița Demi Moore a început o colecție de păpuși de epocă după divorțul ei de Bruce Willis. Acum are peste 3000 de păpuși de epocă și și-a asigurat colecția pentru 2 milioane de dolari.

Dar nu toate colecțiile costă foarte mulți bani. Unele sunt gratis, dar la fel de dubioase. De exemplu, actrița Anna Farris a recunoscut public că unul dintre motivele pentru care s-a căsătorit cu fostul ei soț a fost pentru că împărtășeau aceeași dragoste de a colecționa insecte moarte. O altă celebritate căreia îi plac mult insectele este supermodelul Claudia Schiffer, care adună păianjeni morți. Și dragostea vedetelor pentru ființe moarte nu se limitează doar la insecte. Actrița Amanda Seyfried are o colecție impresionantă de animale împăiate din care fac parte un pui de găină pe nume Linda, o zebră cu numele de Kevin Sparkle și o bufniță denumită Beatrice. Obsesia vedetei pentru animalele moarte a început la sfârșitul anilor 2000, după ce a făcut o vizită la Deyrolle, un celebru magazin de taxidermie din Paris. Ca iubitoare de animale, Seyfried a fost surprinsă de realismul animalelor moarte, pe care le consideră artă.

Marii colecționari de jucării

Păpușile nu sunt doar pentru fetițe. Nu se știe cu exactitate câte păpuși are actorul Johnny Depp în colecția sa, dar sursele au raportat că acesta deține zeci de păpuși Barbie în ediție limitată. Și pasiunea pentru păpuși a protagonistului din Pirații din Caraibe nu se oprește aici. Acesta mai adună figurine în miniatură ale celebrităților, printre care Donny Osmond, Beyonce și Elvis Presley. Unele celebrități au chiar propriile lor modele de păpuși Barbie. De exemplu, păpușa Barbie Barbara Streisand își ia designul din primele zile ale carierei divei. Păpușa poartă o replică a ținutei iconice a lui Streisand, pe care a purtat-o la Coconut Grove de la Hollywood, în 1963. Și cântăreața Cher are propria ei păpușă, care o întruchipează pe artistă în anii 80, cu bucle în cascadă și ținuta legendară Bob Mackie purtată în videoclipul ei „If I Could Turn Back Time”.

O altă celebritate cu o obsesie pentru figurine, este actorul Leonardo diCaprio. Plăcerea vinovată a lui DiCaprio este pentru personajele de acțiune. Starul din Marele Gatsby are sute de figurine, din filme precum Planeta Maimuțelor, A-Team și Space Odyssey.

Deși nu mai prea vorbește public despre colecția ei, actrița Rosie O’Donnell are cel puțin 2.500 de jucării de la McDonald’s Happy Meals, o colecție pe care a început-o în anii 1980, când făcea un turneu în SUA ca stand-up comedian. În 1996, McDonald’s i-a trimis actriței întregul set de jucării ale sale 101 dalmațieni, o experiență captivantă pentru un colecționar pasionat. Ultima data când și-a numărat public jucăriile ei Happy Meal a fost în 1997, așa că ar fi putut strânge multe altele în 22 de ani. Rosie mai colecționează și alte jucării vintage și neobișnuite.

O ultimă colecție de figurine pentru a termina lista, cea a lui Janet Jackson este un un gust pe care trebuie să ți-l dezvolți. În timp ce se afla într-o pauză din cariera sa muzicală, cântăreața a început să colecționeze ca suveniruri figurine cu porci. Casa ei a devenit curând aglomerată cu sute de figurine de porțelan, așa că a abandonat destul de repede noua ei obsesie.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.