Nouă tehnică de contrucții în comuna Farcașa, jud. Neamț. O familie își contruiește o casă în satul cu același nume, însa la un moment dat s-a lovit de o mare problemă. Pe terenul pe care urma să fie ridicată construcția s-a nimerit să fie plantat ditamai stâlpul de electricitate, din beton. Ca să nu se mai lungească treaba cu cereri, avize și mutări costisitoare de rețea electrică, cea mai ieftină soluție a fost să se bage stâlpul în casă. Adică să se construiască locuința pe lângă stâlp, cu obiectul prins într-o cameră și ieșit semeț prin acoperiș. Dacă așa e proiectul, n-ai ca să faci.

Casa este aproape de finalizare după cum se vede în imagini și probabil că va ieși o minunăție de sufragerie cu stâlp. Plus că fiind o zonă destul sensibila la inundații și alunecări de teren, stâlpul va conferi o stabilitate mai mare construcției. De partea cealaltă, va fi foarte interesant de văzut ce vor face echipele de intervenție în caz de avarie.

Cum și dacă s-au obținut autorizație de construire și alte avize, nu ne poate spune decât proprietara. Ea este consilier local PSD și cumătra primarului, tot PSD. Nu rămâne decât ca la inaugurarea noii case, petrecăreții să aibă grijă cum se distrează, ca să nu dea cu capul în stâlp.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.