In conferinta de presa de astazi de la sediul PSD Neamt, deputatul Ioan Munteanu a declarat ca la aceasta ora, conform rezultatelor unor sondaje pe care PSD le-ar detine, doar PSD, PNL si ALDE ar putea avea parlamentari in Neamt.

Prin urmare, PMP Neamt nu va obtine niciun deputat, cu atat mai putin un senator.

Chiar si ALDE ar fi la limita, sustine Munteanu care a mai precizat ca daca ALDE va avea un deputat, atunci PNL va obtine doar doua locuri de deputat, in niciun caz trei, iar PSD va avea restul de cinci deputati, pana la opt, numarul de deputati maximum pe care-i poate avea judetul Neamt.

Tot astazi, deputatul Ioan Munteanu a facut o scurta analiza a activitatii PSD in precampania care tocmai s-a incheiat. El a spus ca toate actiunile de pana acum s-au facut doar cu membrii organizatiilor PSD din judet, inclusiv distribuirea a 150.000 de ziare si a 150.000 de pliante cu programul de guvernare PSD, care au fost impartite tot de membrii PSD.

De asemenea, in intreg judetul Neamt, PSD s-a conformat legii si a strans la timp toate materialele electorale care sunt interzise pe perioada campaniei electorale oficiale, care a inceput de astazi.

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene nu a participat la conferinta de presa, pentru ca la ora respectiva era la o manifestare care marcheaza doi ani de cand a fost redeschis spitalul din Bicaz, ”unitate medicala care a fost redeschisa de Guvernul Ponta, dupa ce a fost inchisa de Guvernul PDL, de fapt PNL-ul de astazi”, a mentionat Ioan Munteanu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.