Singura stradă din Piatra- Neamț care mai arăta cât de cât așa cum ar trebui să arate o stradă normală, a fost spartă ieri pe toată lățimea și lăsată așa.

Este vorba despre Bulevardul Republicii, pe porțiunea cuprinsă între Casa de Cultura și Teatrul Tineretului.

Cine putea sa faca asta decât Apaserv, de departe cea mai păguboasă companie care exista în judeul Neamț. Pe lângă zecile de milioane de euro care se sifonează de mulți ani prin intermediul acestei societăți a Consiliului Județean Neamț, se reușește și distrugerea străzilor fără a mai fi reparate. Pe unde trec muncitorii Apaserv, în urmă rămâne praf și pulbere. Sunt zeci de străzi în Piatra- Neamt care au fost găurite de Apaserv, sau mai bine spus, distruse.

In cazul de față au spart asfaltul și în loc au pus niște pietriș care se ia după roțile mașinilor și se întinde pe toată strada. Locul este chiar în fața unei terase care în această dimineață era învăluită într-un nor de praf.

Bulevardul Republicii a fost asfaltat vara trecută și era singura stradă pe care se putea circula în condiții bune.

Dacă autoritățile locale ar fi ceva mai îndrăznețe în aplicarea legii, Apaserv nu si-ar mai pemite sa sfideze pentru că poate fi amendată. Dar cum compania este o vacă buna tare de muls, niciun politician nu are tupeu să aplice legea pentru că toți au interese acolo (contracte de lucrări, rude angajate, etc.), iar plătitorii de taxe și impozite nu au decât să-și repare singuri mașinile.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.