Repezentantii unor scoli de prestigiu din strainatate vin la Piatra Neamt sa-i cunoasca pe elevii romani si pentru a-si lansa oferta educationala. Top Education Tour este unic in Romania, fiind un semn de recunoastere si apreciere a inteligentei tinerilor romani care studiaza in prezent la liceele si universitatile din afara tarii. Evenimentul este organizat miercuri, 25 februarie, la ora 18.00, la Hotel Central Plaza, de IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanta educationala din Romania.

Teodora Raducanu – Manager Secondary Education Department in cadrul IntegralEdu

“Avem placerea sa va invitam la acest eveniment care face parte din proiectul Top Education Tour, pentru a discuta cu reprezentantii a doua scoli de elita din Marea Britanie: Broomsgrove School si Mander Portman Woodward (MPW). Cele doua scoli vor oferi elevilor interesati sa studieze la un liceu de elita din strainatate si familiilor acestora informatii despre programele de studiu si despre beneficile studiului in afara tarii. Elevii care doresc sa studieze in Marea Britanie incep sa caute cea mai potrivita scoala chiar si cu 2-3 ani inainte de a aplica, intrucat complexitatea procesului de admitere difera de la un caz la altul. Familiarizarea cu un sistem de invatamant diferit si cu tot ceea ce inseamna studiul in strainatate necesita timp si o planificare amanuntita”

Situata in tinutul Worcestershire, Bromsgrove School ofera inca din anul 1553 cursuri de calitate pentru tinerii si copiii cu varste intre 3 si 18 ani. Bromsgrove este o scoala cu internat, fiind cunoscuta pentru rezultatele remarcabile ale elevilor. Școala ocupa constant pozitii fruntase in clasamentul scolilor britanice de top, avand rezultate foarte bune la examenele GSCE, A-Level si IB (International Baccalaureate), 80% dintre absolventii sai fiind admisi la prima optiune dintre universitatile vizate.

Școala Mander Portman Woodward (MPW) are filiale in Londra, Cambridge si Birmingham. Grupul MPW a fost fondat in 1973 de catre trei absolventi ai renumitei universitati Cambridge si accepta anual 950 de elevi cu varste intre 14 si 18 ani, dintre care o treime sunt veniti din toate colturile lumii. MPW publica propriile sale materiale de studiu si sunt situate langa campusurile universitatilor de prestigiu, oferind un mediu academic foarte bun pentru liceeni. La intalnirea din 25 februarie reprezentantii IntegralEdu vor oferi si informatii despre studiile universitare referitoare la procesul de aplicare, costuri, burse si surse de finantare disponibile pentru continuarea studiilor in strainatate. IntegralEdu ofera consultanta gratuita tuturor elevilor si studentilor care doresc sa studieze in strainatate, avand o experienta de peste 23 de ani in domeniu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.