Cel care alaturi de Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra- Neamt, a controlat celebra ”Cooperativa” din fotbal, a murit.

Jean Padureanu, cunoscut si ca ”Tata Jean”,(foto) a murit la vârsta de 80 de ani. Pădureanu suferea de cancer, dar și de Alzheimer. El s-a aflat timp de 3 săptămâni la centrul de îngrijiri paleative din Bistrița. Suferea de cancer, Alzheimer, dar și alte afecțiuni cardiace. Cu doar câteva ore înainte, a intrat în metastază. Eliberat din închisoare pe 18 iunie 2015, după ce a executat un an și trei luni din pedeapsa de trei ani și patru luni primită în “Dosarul Transferurilor”, fostul președinte al Gloriei avea grave probleme medicale, anunta dcnews.ro

Cei doi, Padureanu si Stefan, erau prieteni la catarama si au ramas celebri in fotbal, pentru faptul ca au fondat si controlat in anii `9 ceea ce presa a denumit ”Coperativa”, un sistem prin care controlau aproape toate rezultatele din primul esalon al fotbalului romanesc, prin mituirea arbitrilor su prin ”blaturile” pe care le faceau si le intermediau pe terenurile de joc.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.