Victor Giurescu, cel mai cunoscut actor de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, are o reactie extrem de acida, dupa ce primarul a anuntat ca in urma unei consultari publice pe net, s-a decis inchiderea Gradinii Zoo. Actorul îi transmite lui Carabelea ca Parcul Zoo ar fi putut fi relocat si nu inchis de-a dreptul, de aceea, îi sugereaza ca dacă tot invoca mila pentru animale, sa faca o petitie pentru inchiderea si a altor locuri de acest fel, cum ar fi Gradinile Zoo de la Roma, Barcelona, Viena, Bucureşti sau Madrid.

Reactia actorului Victo Giurescu:Dacă se desființează Grădina Zoo din Piatra cum o să mai ştie copiii despre ce e vorba când o să le spună mămica sau tăticu’: Măi, animalule! Spală-te, miroşi ca un urs. Ce şarpe am crescut la sân. Ce gât de girafă ai! Măgarule! Nu mă mai imita ca o maimuță. Ai o memorie de elefant. Ce cocoaşă ai, parcă eşti dromader(cămilă dacă ai două). A prins vulpea la rană! Te mişti ca o broască țestoasă. Eşti viclean ca o vulpe. Te ascunzi ca un struț. Papagalule! Eşti fricos ca un iepure. ş.a.m.d.. Hai să nu fim meschini.

Toți iubim animalele şi nu vrem să fie chinuite. Poate dacă ursoaica Anca ar fi avut loc, aşa cum cer standardele şi n-ar fi stat în 2 m², poate că nu mai era traumatizată acum. Dacă se castrau cu adevărat maidanezii şi nu se furau banii, poate că nu mai erau atâția câini în padocurile din adăposturi. Se poate reloca parcul zoo în afara oraşului, cu spaţiu mare, reglementat prin lege, la standarde europene.

Sau poate faceți o petiție, domnule primar, şi închideți şi grădinile zoo din Roma, Barcelona, Viena, Bucureşti, Madrid, etc. Acolo sunt hectare întregi care pot fi „reinterpretate”. Sunt foarte curios ce „reinterpretare” o să aibă acel loc. Nicu N. Albu a fost PNL-ist. A pus bazele organizației județene al cărei preşedinte a fost până la moarte. Nu o să mai fie unul ca el. Cum nu o să mai fie unul ca Ion Coman, la TT. Nici nu vă salut! Bună ziua!”.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.