Daniela Pepene, este de departe cel mai penibil candidat din judetul Neamt, la aceste alegeri parlamentare.

Ea o tine din gafa in gafa, nu stim daca intentionat ca sa-si faca notorietate, pentru ca nu o banuim de atata inteligenta.

Dupa ce a injurat un jurnalist (Vezi aici!) si l-a amenintat cu inchisoarea, dupa ce a injurat pe facebook oameni care nu impartaseau aceeasi parere cu ea, dupa ce a confundat drumuri judetene cu drumuri nationale, si dupa ce a facut multe, multe alte greseli de imagine si de comportament public, Daniela Pepene  revine in forta si plagiaza PSD (foto), copiind mesajul social democratilor. ”Indrazneste sa crezi in Romania” a fost preluat ca ”Indrazneste sa crezi in ea”, slogan care apare pe o poza de pe pagina sa de campanie.

In afara de faptul ca e un plagiat ordinar, de retinut este si ca Pepene vorbeste despre ea la persoana a treia, lucru despre care medicii spun ca nu e prea bine. Ca sa nu mai spunem, vorba unui fost prim ministru, ”suna ca dracu`”, un astfel de mesaj pus in context electoral. Ca si celelalte mesaje, gen ”independent dependent”.

Ea nu e la primul plagiat. Pana acum a avut ca mesaj ”Neamt 100”, copiat dupa ”Romania 100” a lui Ciolos.

Daca s-ar face un clasament cu cei mai penibili candidati, Daniela Pepene ar castiga cu siguranta locurile I, II si III. N-ar mai avea nimeni loc pe podium, de raul ei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Stimate domnule ionut CORBU, vă transmit același mesaj pe care l-am transmis și colegului d-voastră cu care lucrați în tandem, pentru că se pare stăpânul d-voastră vă pistoneaza să mă atacați. NU VĂ DAU BANESCU, pentru că nu meritați. Puteți lătra cat vreți că tot cățel rămâneți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.