Daniela Pepene, este de departe cel mai penibil candidat din judetul Neamt, la aceste alegeri parlamentare.

Ea o tine din gafa in gafa, nu stim daca intentionat ca sa-si faca notorietate, pentru ca nu o banuim de atata inteligenta.

Dupa ce a injurat un jurnalist (Vezi aici!) si l-a amenintat cu inchisoarea, dupa ce a injurat pe facebook oameni care nu impartaseau aceeasi parere cu ea, dupa ce a confundat drumuri judetene cu drumuri nationale, si dupa ce a facut multe, multe alte greseli de imagine si de comportament public, Daniela Pepene  revine in forta si plagiaza PSD (foto), copiind mesajul social democratilor. ”Indrazneste sa crezi in Romania” a fost preluat ca ”Indrazneste sa crezi in ea”, slogan care apare pe o poza de pe pagina sa de campanie.

In afara de faptul ca e un plagiat ordinar, de retinut este si ca Pepene vorbeste despre ea la persoana a treia, lucru despre care medicii spun ca nu e prea bine. Ca sa nu mai spunem, vorba unui fost prim ministru, ”suna ca dracu`”, un astfel de mesaj pus in context electoral. Ca si celelalte mesaje, gen ”independent dependent”.

Ea nu e la primul plagiat. Pana acum a avut ca mesaj ”Neamt 100”, copiat dupa ”Romania 100” a lui Ciolos.

Daca s-ar face un clasament cu cei mai penibili candidati, Daniela Pepene ar castiga cu siguranta locurile I, II si III. N-ar mai avea nimeni loc pe podium, de raul ei.

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Stimate domnule ionut CORBU, vă transmit același mesaj pe care l-am transmis și colegului d-voastră cu care lucrați în tandem, pentru că se pare stăpânul d-voastră vă pistoneaza să mă atacați. NU VĂ DAU BANESCU, pentru că nu meritați. Puteți lătra cat vreți că tot cățel rămâneți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.