După ce a încercat să-l interneze cu forța, ”Mafia din MAI” a reusit pana la urma sa se razbune pe Ioan Canarau, probabil cel mai vânat politist din România, pentru că a indraznit să arate fapte grave de coruptie din sistemul de politie acaparat de ceea ce el numeste ”Mafia din Ministerul afacerilor Interne”.

Astazi, in jurul orei 14, politistii rutieri din Roman, unde corupția din Politie atinge cote greu de imaginat pentru oricine crede că în România functioneaza statul de drept, i-au retinut lui Cănărău certificatul de inmatriculare de la masina proprietate personala pe care a lipit autocolantele cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Politia Romana!

Conform stiripesurse.ro (ca prin minune, stirea a ajuns imediat in presa nationala, pe surse oficiale desigur), Cănărău a ramas fără certificat de inmatriculare, pentru foliile cu mesajul anti Mafia din MAI, pentru deficiente la instalatia de iluminare si pentru alte defectiuni tehnice. ”Potrivit unor surse oficiale, polițiști ai Biroului Rutier Roman l-au depistat în trafic pe 9 septembrie pe Ioan Cănarău, in timp ce conducea un autovehicul marca Volkswagen Transporter, in municipiul Roman, din județulNeamț. Mașina avea aplicate, pe geamurile laterale și luneta, folii neomologate și nemarcate corespunzător, dar și deficiențe periculoase la instalația de iluminare semnalizare, precum și alte defecțiuni tehnice, constatate împreună cu inspectori tehnici din cadrul R.A.R Neamț.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei. Concomitent, s-a luat măsura reținerii certificatului de înmatriculare, potrivit surselor”, scrie stiripesurse.ro.

Recent, Cănărău a fost cu aceeasi masina intr-un tur prin mari capitale europene si a ajuns chiar si la Parlamentul European, unde mesajul  ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Politia Romana!” a fost vazut ore intregi, in toata splendoarea sa. Cum a reusit politistul incomod să faca mii de kilometri prin tarile UE cu deficiente tehnice atat de grave, doar politistii rutieri de la Roman pot explica, dacă nu sunt foarte ocupati cu alte constatari, privind starea tehnica a șoferițelor prinse in trafic pe picior gresit.

La vremea cand a plecat spre iesirea din tara, Canarau a fost tras pe dreapta de doua ori, o data in judetul Cluj si o data in judetul Bihor. În Bihor, politistii care l-au oprit i-au spus că mașina este dată in consemn de șefii lor, exact ca in Rusia totalitarista a dictatorului Putin. Si atunci au incercat sa-i intrerupa drumul, sub pretextul că autocolantele cu mesajele care i-au scos din pepeni pe șefii din politie, sunt aplicate ilegal. Pana la urma, s-a dovedit că sunt aplicate legal, însă astazi la Roman, politistii de la Rutiera au dovedit că interesul șefilor de la Bucuresti e mai presus de lege.

Contactat de tvmneam.ro, Ioan Cănărău a confirmat informatiile, insa sustine că totul este un abuz in scop de razbunare. ”M-au vânat efectiv. M-au tras pe dreapta când ma îndreptam spre serviciu, mai aveam putin până să intru în tură. Stiau că urmează să ajung la serviciu si m-au asteptat. Merg de peste un an de zile prin Roman cu acele folii pe masina si am mai fost oprit, nu numai în Roman, ci si in multe alte locuri din tara, insa de fiecare data am demonstrat că sunt aplicate cu respectarea legii. Mi-au mai găsit un bec ars la un stop pe spate, iar cei de la RAR mi-au spus că ar trebui schimbate furtunele la frânele de pe față, desi nu sunt sparte si nici crapate. Pentru asta mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare, dar sunt deja obisnuit cu astfel de abuzuri. Astazi a fost tot un abuz si voi contesta in instanta procesul verbal. Urmeaza sa merg la RAR să recuperez certificatul de înmatriculare”, a spus Ioan Cănărău.

Politistul din Roman a anuntat recent că renunta la functiile detinute in Sindicatul Europol, pentru că a fost amenintat cu destituirea din Politie. Un alt motiv, ar fi că s-a trezit luptand singur cu caracatita mafiei din MAI, fără să fie sustinut de colegi.

Vezi si

Ca în Rusia lui Putin. Mașina polițistului Cănărău, trasă pe dreapta pentru că… e dată în consemn

Mașina din Neamț cu ”Jos Mafia din MAI”, a ajuns în fața Parlamentului European

Polițistul nemțean Ioan Cănărău, protest la Ambasada SUA din București: Jos mafia din Poliția Română!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.