Astazi a fost emis un comunicat de presa semnat de avocatul Negelschi (nu-i putem spune manager), in care se anunta ca s-a renuntat la majorarea tarifelor pentru parcarea Spitalului Judetean Neamt si ca ele raman asa cum erau pana acum.

Este de departe cel mai VERZEA (a se citi varza) comunicat pe care l-a trimis vreodata spitalul.(vezi foto jos!)

El este postat pe site-ul spitalului, de parca cineva sta toata ziua cu ochii  tinta pe site-ul respectiv sa vada ce mai transmite doctorul Verzea, proaspatul purtator de cuvant de la spital, de ale carui calitati profesionale nu ne putem indoi, dar care ca purtator de cuvant este exact ca un brancardier pus sa faca operatii de menisc.

Astfel de comunicate, mai ales cum este cel de fata, se trimit pe adresa redactiilor daca vrei sa le vada cineva. Negelschi trimite doar la o redactie sau doua, dupa cum are el chef, nu dupa cum ar trebui sa dicteze interesele institutiei publice pe care o reprezinta, la fel cum a facut si in cazul scandalului cu clipul video realizat la UPU. Comunicatele se trimit preferential doar daca este vorba de cabinetul tau de avocatura. Cand e vorba de un spital, te asiguri ca ai trimis la toate redactiile.

Dar e greu sa faci asta, mai ales cand te imparti intre cursuri la Bucuresti si o vizita doua pe saptamana la Piatra- Neamt, eventual pentru a incasa salariul de la spital si a mai persifla un jurnalist- doi, spunandu-le ca ”purtatorul de cuvant nu e la dispozitia presei”.

Comunicatul in sine este o catastrofa. Vorba unui jurnalist pietrean, ”Negelschi pune presa inaintea pacientilor.” Ca sa nu mai spunem ca ieri zice una, iar astazi o intoarce ca la Ploiesti.

Apoi, dand din nou dovada de aroganta, spune ”reactia pe alocuri virulenta”. Ce ar fi vrut Negelschi? Sa vorbim in soapta si cu lumina stinsa că ”Măria sa directorul” ne baga mana in buzunare pana la cot, dovedind ca este inapt sa gaseasca resurse financiare pentru spital, altfel decat jumulindu-ne pe noi toti?

Chiar nu intelegem deloc de ce mai este tolerat acest Negelschi si nu este lasat sa-si vada de avocatura, iar Verzea de chirurgie.

Cat trebuie sa mai acceptam sa-si bata cineva joc de spital si de pacienti, pe nervii si pe banii nostri?

Avocatul Negelschi trebuie demis urgent din functia in care se comporta abuziv si, foarte important, sa fim informati daca pe timpul cat sta la cursuri la Bucuresti isi incaseaza salariul de director si daca acele cursuri sunt cumva suportate tot de spital.

P.S. Sugestie: daca tot vrea Negelschi niste bani in plus, sa se puna taxa pe comunicatele de presa.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.