Cele mai populare turnee de poker pe vase de croazieră

Despre jocul de poker, cele mai multe surse arată că a apărut în jurul anilor 1800 în America. Se consideră că pokerul a fost inventat pe baza jocului Poque, originar din Franța și “transportat” pe continentul american de către emigranții și marinarii francezi.

Pokerul s-a răspândit rapid și a fost jucat atât în cadre restrânse, precum cercuri de prieteni sau familie, cât și în saloane sau cazinouri. Iar acum este jucat și în mediul online, plus orice resort de cazinouri de lux și vase de croazieră. Acest din urmă mediu de joc este mai puțin cunoscut din cauză că se adresează mai mult jucătorilor profesioniști și amatorilor de turism exotic. Dar, cu siguranță, o experiență pe un vas de croazieră unde are loc un turneu de poker este ceva ce trebuie să se afle pe lista oricărui fan al jocurilor de noroc.

În prezent, există mai multe variante de poker, cele mai cunoscute fiind Texas Hold’em, Omaha Hold’em, Chinese Poker, Three Card Poker. Se mai pot adăuga pe listă și video pokerul și american poker 2, care este o formă de joc ce poate fi jucată atât la slot machines cât și live, cu cărți.

Majoritatea acestor tipuri de poker le poți juca atât în cazinouri cât și pe vase de croazieră.

Poker într-un cadru paradisiac, pe mare

Dacă nu ți-ai planificat încă vacanța și ai disponibilă o sumă generoasă de bani, poți încerca un concediu pe un vas de croazieră unde se poate juca poker și au loc și turnee de poker. Vei putea vedea ce înseamnă o astfel de competiție.

Popularitatea pokerului este în continuă creștere, la peste 200 de ani de la inventarea sa. Pentru operatorii din industria de gambling, succesul de neoprit al pokerului este mereu o provocare, așa că trebuie să găsească locuri noi în care fanii acestui joc de cărți să poată juca. Astfel s-a ajuns la organizarea de turnee de poker pe vase de croazieră, un cadru ideal care să îi provoace pe jucători să se relaxeze, dar și să se distreze activ, fie participând la competiții de poker, destinate jucătorilor cu cunoștințe avansate, fie să joace partide de poker cu adversari cu experiență mai redusă.

În special turneele Texas Hold’em atrag un mare interes. Vei vedea imediat că există multe turnee de poker organizate pe vase de croazieră. Și ce poate fi mai plăcut decât să mergi într-o croazieră în care să vezi locuri paradisiace, să joci jocul preferat și să cunoști jucători profesioniști de poker.

Croaziere populare pentru jucătorii de poker

Vasele de croazieră au devenit locurile perfecte pentru “cazinouri pe apă”. Totul este foarte bine pus la punct pentru a întâmpina nevoile tuturor genurilor de jucători.

Croazieră clasică pe vase

Dacă alegi să mergi în vacanță pe orice vas de croazieră, vei avea parte de poker în diverse variante. Pe acest tip de vase nu au loc doar turnee pentru profesioniști, ci există așa zisele cazinouri pe apă în cadrul cărora găsești multe jocuri de cazino, inclusiv faimosul poker. Imaginează-ți o scenă în care te afli în croazieră, pe un vas de lux și joci la masă cu alți pasionați de jocuri de noroc.

Vasele de croazieră au una sau mai multe săli de poker, cu personal profesionist. Poți juca variante precum Omaha, 7 Card Stud și Texas Hold’em. În astfel de condiții, distracția este garantată pentru întreaga familie.

World Poker Tour Voyage

Este o croazieră de șapte zile, programată pentru sfârșitul lunii martie a anului 2024, cu punct de pornire din Miami, Florida. Zilele de distracție alternează cu cele în care se joacă poker. De exemplu, ziua a doua este dedicată în întregime turneului de poker și partidele de poker au loc în timp ce vasul de croazieră navighează prin Caraibe. În ziua a treia, sunt alte activități care nu includ poker, în unul din orașele din Insulele Cayman. În a patra zi, din nou au loc partide de poker, pe apă.

Norwegian Poker Challenge

Este un turneu de poker pentru profesioniști, programat pentru noiembrie 2023 și care are loc la bordul unui vas de croazieră de lux norvegian. Câștigătorul va încasa 700.000 USD, iar intrarea este de 1.150 USD. Norwegian Poker Challenge din 2023 este ediția a opta.

Croaziera durează șapte zile, va găzdui evenimentul principal plus evenimente suplimentare de turneu, precum și jocuri zilnice în numerar.

Joe Cada și Loni Harwood, doi jucători profesioniști de poker, și-au anunțat prezența la acest turneu de poker.

Alte croaziere de poker

Printre cele mai populare croaziere cu turnee de poker valabile pentru anii 2023 și 2024 se mai numără și 7 Night Western Caribbean Cruise (20 – 27 august), cu preț de intrare la turneul de poker de 681 USD/persoană, 7 Night Eastern Caribbean Cruise (24 septembrie – 1 octombrie), cu o intrare de 1.088 USD și 7 Night Western Caribbean Cruise (2 – 9 martie 2024), cu o intrare la turneul de poker de 1.488 USD.

Concluzie

Iată că vasele de croazieră sunt un loc deosebit pentru a îmbina pasiunea pentru poker cu vacanța. Poți să joci poker și ca simplu turist fără să intri în vreun turneu, dar dacă te pregătești suficient de mult, poți ajunge unul dintre jucătorii profesioniști care să participe la turneele de poker care au loc atât în Europa cât și în Caraibe, acestea din urmă fiind cele mai des organizate.

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.