Centenarul Marii Uniri a fost marcat astazi, 19 august la Ziua comunei Savinesti, organizata in Parcul Primariei, cu incepere de la ora 14.

Elevii Scolii Savinesti au sustinut in deschiderea manifestarii un moment artistic special dedicat Marii Uniri, cu cantece populare si patriotice romanesti, interpretand inclusiv un COVER dupa piesa ”Acasa-i Romania”.

Cu ocazia sarbatorii Zilei Comunei, ca si in anii precedenti, alaturi de primarul Daniel Horciu, au urcat pe scena 7 cupluri din Savinesti care anul acesta au implinit sau implinesc 50 de ani de casatorie. ”Tin sa felicit pe concetatenii nostri care au ajuns la aceasta venerabila varsta de cuplu si ii asigur de toata pretuirea mea dar si a tuturor cetatenilor comunei. Va multumesc totodata ca ati venit in numar atat de mare astazi, sa ne bucuram impreuna si sa marcam totodata, Centenarul Marii Uniri, cu spectacolul sustinut de minunatii copii ai comunei Savinesti”, a declarat primarul Daniel Horciu.

Spectacolul continua cu Lidia Buble, Dinu Iancu Salajanu, Nemuritorii,  Mioara Velicu, Alb Negru, Nelu Hongu, Sabina Ursachi, Lili Ciortan si Cornelia Stefan.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.