Centrul de vaccinare Drive-Thru din Piatra Neamț va fi deschis și în acest week end și la sfârșitul săptămânii viitoare în intervalul orar 9-19” anunta DSP Neamt, dupa ce in urma cu 2 saptamani, s-a transmis că toate centrele de vaccinare de acest fel, își vor intrerupe activitatea de pe 15 noiembrie, din cauza conditiilor meteo specifice sezonului rece.

Centrul de vaccinare drive-thru a devenit operațional în data de 15 mai. Au fost vaccinate cu schema completa, in acest centru, 4.721 de persoane, fiind administrate in total 7.646 de doze”, mai transmite DSP Neamt.

Pe 14 noiembrie, la centrul de vaccinare amintit, a avut loc un lung șir de gafe, în urma carora, un barbat nu stie nici acum cu ce a fost vaccinat. Mai mult, barbatul nu apare nici in sistemul CNCAV ca fiind vaccinat, desi a primit doua doze de vaccin. Pana astazi, DSP Neamt nu a anuntat daca medicul coordonator a fost sanctionat, nici stadiul verificarilor si nici daca ”victima” si-a putut descarca pana la urma certificatul de vaccinare. Mai multe detalii, in articolul de mai jos, publicat de tvmneamt la inceputul saptamanii:

L-au vaccinat de l-au scos din sistem. Serie de greșeli grave la un centru de vaccinare din Piatra Neamț

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.