Ancheta in cazul jafului de la CAR Zanesti din noaptea de 18/19 iulie este in plina desfasurare. Ultimele informatii oficiale arata ca inca de ieri exista un cerc de suspecti iar astazi a fost extins.

Potrivit unor surse neoficiale, la fata locului ar fi fost gasite amprente apartinand unei persoane. Desi s-a operat cu manusi, unul dintre autori ar fi umblat cu mainile goale cand a scos banii din seif. Ieri, anchetatorii au cerut imagini de pe camerele video din orasul Roznov. La Zanesti sunt deja voci care acuza administratia comunei ca desi exista camere de supraveghere, pe ele nu s-a putut vedea mare lucru pentru ca sunt orientate spre proprietati ale conducerii primariei, adica sunt folosite pentru supravegherea altor obiective decat cele de interes public.

Remintim ca in noaptea de de 18/19 iulie, aproximativ 35.000 de lei au fost furati din seiful CAR Zanesti. Potrivit unor surse, hotii au intrat pe un geam dupa ce au demontat grilajul de metal, apoi au taiat seiful cu un flex. Cei care au dat spargerea pare ca nu sunt chiar amatori, pentru ca au luat cu ei si server-ul pe care se stocau imaginile de la camerele de surpaveghere. Au actionat destul de organizat, discret si rapid, pentru ca nimeni nu a auzit si nu a vazut nimic.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.