Cetatea Târgu Neamț a suferit a doua înfrângere în actuala stagiune, tot în deplasare, după ce a cedat cu 0-2 la malul Dunării cu nou promovata, Metalosport Galați. Din păcate, elevii lui Dan Zavate și Vali Avădanei au avut o evoluție modestă în primele 45 de minute și au primit cele două goluri în prima repriză. Iancu a marcat pentru 1-0 din pasa lui Bahnașu, iar același Bahnașu a dus scorul la 2-0, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Gazdele au primit penalti după ce Rotaru a faultat în careu, iar la acea fază, fundașul târgnemțean a fost eliminat de pe teren.

Deși au jucat în 10 oameni până la final, oaspeții au avut o parte a doua mult mai bună și au ratat câteva situații de a reduce din handicap prin antrenorul-jucător, Zavate, și Ungureanu. S-a terminat 2-0 pentru Metalosport, care a provocat al doilea eșec Cetății în acest debut de sezon.

„Nu am fost la meci, așa cum s-a întâmplat și la Zagon, și se pare că echipa are ghinion dacă nu sunt prezent la stadion. Din ce am înțeles, prima repriză a fost una modestă, atunci am primit și golurile, iar în partea a doua am mai echilibrat jocul, însă fără eficiență și pe tabelă. Avem un început mai slab de stagiune, dar speră să răsară soarele și pe strada noastră“, a declarat președintele de la Cetatea, Iulian Roman.

În acest meci, oaspeții au evoluat cu Rusu – Varea, Rotaru, Sobariu, Huțanu – Ihnatiuc, Chirilă, R. Ungureanu, Miron – Curcă și Berbece, iar după pauză au mai intrat Zavate și D. Ungureanu. Cetatea are un singur punct după 3 runde, și se află pe poziția a 12-a în clasament.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.