Evenimentul caritabil pentru salvarea vietii lui Andrei Zlavog, organizat aseara (20 aprilie) la Grand Hotel Ceahlau din Piatra- Neamt, s-a bucurat de un real succes. ”Chefi la cutite” au gatit un meniu pentru cele mai rafinate gusturi, la eveniment participand aproximativ 220 de persoane cu acces pe baza de invitatie care a costat 150 de lei, bani ce vor fi folositi pentru o operatie care poate fi facuta numai in Germania si care costa 100.000 de euro, fara de care micutul Andrei, in varsta de numai doua luni, nu ar putea supravietui.

Pe langa conducerea Grand Hotel Ceahlau (Ciprian Ciuhat si Ghiocel Tonco) care a asigurat logistica necesara desfasurarii evenimentului in cele mai bune conditii, o mana de ajutor au dat si membrii TSD Neamt, sub coordonarea deputatului PSD Ciprian Serban, ei reusind sa mobilizeze 80 de persoane care au cumparat invitatii, contribuind astfel la fondurile necesare operatiei lui Andrei.

Atmosfera a fost intretinuta de Andrei Balan si Marius Zgîianu (invitati de TSD Neamt), de trupa Moise BAND, Misty si Ansamblul Folcloric Floricica de la Munte, al Centrului De Cultura si Arte Carmen Saeculare. Prezentatori au fost Talida Cozma si Andrei Balan.

In urma evenimentului caritabil, la familia lui Andrei vor ajunge aproximativ 5000 de euro (dupa scaderea cheltuielilor cu organizarea) la care se adauga sapte sute de lei, obtinuti in urma vanzarii la licitatie a unei rochii, creatie Amedia Noche, achizitionata de un tanar, pentru viitoarea lui sotie.

Mobilizarea pentru salvarea vietii lui Andrei, a devenit aproape un fenomen, in mai multe judete din Moldova fiind organizate campanii de strangere de fonduri.

Ciprian Ciuhat, directorul general al Grand Hotel Ceahlau, a declarat ca multumeste mult tuturor celor care au raspuns la apelul pentru salvarea unei vieti si ca vrea ca astfel de actiuni sa devina o obisnuinta pentru unitatea hoteliera pe care o conduce.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.