Un comunicat al Primariei Piatra- Neamt anunta ca primarul Dragos Chitic a vizitat doua scoli si a constatat ca mai trebuie niste asfalt pe terenurile de sport, in rest totul e in regula si promite ca elevii vor incepe anul scolar in cele mai bune conditii.

Noi ne cam indoim ca e asa si ii aducem aminte ca in cartierul Precista exista o centrala in care traiesc peste 20 de boschetari, locul fiind exact in mijlocul a trei unitati scolare: o gradinita cu camin pentru copii, Liceul Economic si Scoala Elena Cuza (nr.4). Chiar daca nu suporta sa citeasca altceva in afara de odele de prin publicatiile obediente, il informam ca detaliile le poate afla din acest articol: CUIB DE BOSCHETARI RECALCITRANȚI ÎN BURICUL TÂRGULUI, LÂNGĂ O GRĂDINIȚĂ, O ȘCOALĂ ȘI UN LICEU

Comunicat si poze, Primaria Piatra- Neamt:

Primarul Dragoș Chitic, împreună cu reprezentanți ai departamentelor Învățământ și Investiții din cadrul primăriei au vizitat astăzi Școala nr. 2 și Școala nr. 8. La fiecare dintre cele două școli, primarul Dragoș Chitic s-a întâlnit cu directorii și administratorii  unităților de învățământ, dar și cu consilieri locali, membri ai consiliilor de administrație.

        „Mai sunt ceva mai mult de trei săptămâni până la începerea  noului an școlar, iar școlile din Piatra Neamț trebuie să-și primească elevii în cele mai bune condiții. Astăzi m-am deplasat la două unități de învățământ din oraș pentru a  stabili ce mai este de făcut pentru confortul și siguranța elevilor. Beneficiez de un sprijin important și din partea colegilor mei consilieri locali liberali, membri în consiliile de administrație, implicați în asigurarea celor mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional” a declarat primarul Dragoș Chitic.

        În perioada imediat următoare, se vor realiza lucrări de reasfaltare a terenurilor de sport de la cele două școli, respectiv asfaltarea completă a unui teren al Școlii nr. 2 și asfaltarea parțială a terenului de sport al Școlii nr. 8.

        „Mulțumesc directorilor unităților școlare precum și cadrelor didactice implicate în această perioadă în acțiunea comună de întreținere și modernizare a școlilor.  Îi asigur pe elevii care învață în Piatra-Neamț că  primul clopoțel al noului an școlar va găsi unitățile de învățământ din oraș în condiții optime” a mai adăgat Dragoș Chitic.

Ionut CORFU (foto: Primaria Piatra- Neamt)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.