In conferinta de presa de astazi de la Consiliul Judetean Neamt, Ionel  Arsene a abordat si zvonul vehiculat in presa locala in ultimele zile, conform carora, la nivelul aliantei PSD- ALDE din Neamt, se ia in calcul demiterea prin referendum a primarului Dragos Chitic.(Vezi articolul Se ia in calcul demiterea lui Dragos Chitic)

La intrebarea reporterului tvmneamt.ro, daca s-a discutat dupa alegerile de duminica aceasta varianta, Ionel Arsene a declarat initial ca ”Asta este doar o speculatie a presei”, apoi a revenit si a spus ca ”S-a terminat campania si domnul Chitic trebuie sa faca administratie, iar pentru ca eu il stiu un om onest, ma astept ca domnul Chitic sa se ridice la inaltimea functiei sale si sa se ocupe de oras, care are grave probleme financiare. Daca este responsabil, e in regula. Dar, daca duce Piatra- Neamt de rapa, luam in calcul si aceasta posibilitate”.

Prin urmare, un mic sambure de adevar exista, dar asta nu inseamna ca in urmatoarea perioada, pe termen scurt, Dragos Chitic poate fi demis. Insa, cum din punct de vedere administrativ, dupa campania de la locale administrarea orasului cam lasa de dorit, primarul Chitic poate considera ca are permanent sabia demiterii deasupra capului.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.