Dragos Chitic, primarul municipiului Piatra- Neamt, a sustinut astazi o conferinta de presa in care a tinut sa prezinte proiectele de hotarare initiate de el, care vor fi supuse votului consilierilor locali, in sedinta de Consiliu Local de maine.

El a prezentat fiecare proiect in parte, facand totodata un apel la consilierii locali din majoritatea PSD-PMP-ALDE, sa nu mai blocheze din nou aprobarea hotararilor, asa cum o fac de mai multe luni: ”Sper sa voteze asa cum trebuie si sa nu afecteze buna functionare a orasului. Sunt proiecte importante si sper sa inceteze o data aceasta razbunare politica, blocand orice intitativa care nu vine din partea majoritatii PSD-PMP-ALDE’‘, a spus Chitic.

El a readus in discutie proiectul prin care postul de city manager sa fie reintrodus in organigrama, dupa ce a fost eliminat in urma cu o luna de zile, situatie despre care Chitic a spus ca este unica in tara.

De asemenea a vorbit despre necesitatea ca Piata Centrala sa treaca in administrarea URBAN, hotarare care este respinsa de fiecare data, despre mai multe terenuri care trebuie vandute catre persoane fizice si juridice dar si despre reevaluarea cladirii Forum Center, in urma careia impozitele platite de chiriasi ar putea scadea cu pana la 40%.

Tot pe ordinea de zi de maine este introdus din nou un proiect respins luna trecuta, prin care se cere aprobarea unui PUD pentru o firma a unui consilier local PNL, Valentin Ciobanu, care in opinia lui Chitic: ”Are vina ca a ales sa se implice in politica si a ajuns consilier local PNL. De aceea, strict pe considerente politice, ii este periclitata afacerea, neaprobandu-i-se PUD-ul”.

Fac un apel la consilierii din majoritate sa voteze in interesul orasului si nu impotriva propriei lor constiinte, asa cum stiu ca se intampla de cele mai multe ori”, a conchis Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.