Primarul de Piatra Neamt, Dragos Chitic i-a batut obrazul astazi lui Laurentiu Dulama intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Neamt, dupa ce vicepresedintele CJ Neamt, membru PMP, partid care este intr-o alianta cu PNL la nivel local, a votat din nou de partea PSD, inlesnind astfel adoptarea proiectului pe rectificarea bugetara, in forma sustinuta de Arsene, dar contestata de liberali. ”Legat de fostul coleg Dulamă care a susținut proiectele așa cum au fost ieri promovate de Arsene și PSD. A fost rușinos și atitudinea pe care a avut-o ieri în CJ Neamț este de neînțeles și mă duce cu gândul că cei doi au batut palma!”, a spus Chitic.

Despre modul in care au fost impartiti banii prin Hotararea adoptata ieri, Chitic este de parere ca Ionel Arsene sustine doar primarii PSD. ”Este rușinos ceea ce s-a întâmplat, am impresia de întoarcere în timp, și am asistat la manifestarea comportamentului unui om care are doar interesul politic să susțină doar primarii din propriul partid, vitregind pe ceilalți primari, de alte culori politice!

Si deputatul Mugur Cozmanciuc, seful PNL Neamt, a facut declaratii pe acest subiect, spunand ca atitudinea lui Dulama este de neinteles, avand in vedere ca de fapt el a votat impotriva viceprimarului Gavrilescu, colegul lui de partid, pentru ca Piatra- Neamt a primit doar 100.000 de lei, cand ar fi trebuit sa i se aloce cei mai multi bani, avand cel mai mare numar de locuitori din judet. ”Cand a fost umilit (n.n. referire la excluderea abuziva a lui Dulama din CJ Neamt), aici la PNL a gasit sprijin. Este de neinteles sa votezi impotriva orasului Piatra- Neamt cand ai viceprimar. Pot să spun că este inadmisibil să votezi împotriva orașului unde ai avut funcții de conducere, așa cum a făcut domnul Dulamă”, a spus Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamt a dezmintit si zvonurile conform carora PNL ar avea o intelegere cu PSD pe cazul Cristina Pavaluta, sefa DGASPC pentru care se cauta diverse subterfugii pentru a fi pastrata pe functie, dupa ce o instanta a confirmat ca este incompatibila. Cozmanciuc a negat ferm si existenta unei aliante PNL-PSD, de tip USL.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.