Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

Primăria Piatra-Neamț derulează și în acest an un amplu program de asfaltări care  cuprinde atât modernizarea străzilor pietruite cât și lucrări de reparații capitale pe arterele de circulație din toate cartierele orașului.

Primarul Dragoș Chitic a făcut astăzi o noua deplasare pe teren în zonele în care se realizează lucrări de modernizare și reparație a străzilor.

Modernizarea străzilor pietruite este un capitol important al programului pe care l-am prezentat  pietrenilor atunci când am candidat la  funcția de primar. Anul acesta un număr de 15 străzi din toate cartierele orașului , care nu au avut niciodată asfalt, au fost prinse in programul de modernizare. Am finalizat pana la aceasta data străzile : Spicului, Cetinei, Peste Punte, Mărțișor,  Macului, Dudului, Lalelelor și Cicoarei. Sunt in lucru acum : Bălțătești, Bahrin și Aurel Băeșu. Urmează ca tot în acest an să  fie realizate lucrări de modernizare  pe străzile: Barajului, Cucului, Vărăriei și Ciocârliei. Pe lângă modernizarea străzilor pietruite continuăm și anul acesta reparațiile capitale la peste 100.000 mp de căi rutiere a căror stare necesită o astfel de intervenție. Modernizarea străzilor din oraș este o prioritate și vom continua pana la atingerea obiectivului propus: Piatra-Neamț  un oraș cu toate străzile asfaltate.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Pe lângă lucrările de modernizare a străzilor realizate din bugetul local Primăria Piatra-Neamț are pregătite și proiecte europene prin care își propune să modernizeze câteva artere importante din oraș: B-dul Traian, P-ta Mihail Kogălniceanu, B-dul Decebal, Str. Mihai Viteazu,  B-dul Dimitrie Leonida, P-ta Ștefan Cel Mare și B-dul Republicii.

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni, un lucru nu am înțeles! De ce Publiserv frezează tronsoane de străzi care nu au nevoie de reparații sau reabilitare și nu se ocupă de str Izvoare care urmează să împlinească 10 ani de când e un supliciu pentru oamenii din cartierul Speranța și din zona Gara veche. Alo, domnu’ primar, ce este cu haosul PNL-ist de la Publiserv? Spuneți și vă plângeți că nu aveți bani la buget, blând, blând, blând, dar și cei pe care-i aveți ați ajuns să vă bateți joc de ei. Rușine!
    O seară frumoasa tuturor.
    ADMIN: Str. Izvoare este in administrarea CJ Neamt, instituie condusa de Ionel Arsene (PSD). Primaria Piatra-Neamt nu poate repara o strada care nu-i apartine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.