Peste 20 de strazi din Piatra- Neamt vor intra in reparatii in perioada urmatoare, printr-un proiect aprobat spre finantare de Fondului de Dezvoltare şi Investiţii. Printre strazile care vor fi reabilitate, se numara si strada Bâtca Doamnei, strada Fermelor şi Strada Bistriţei, a anuntat primarul Dragos Chitic, intr-o conferinta de presa. ”Un număr de 25 de străzi din Municipiul Piatra Neamţ vor fi reabilitate/modernizate în perioada imediat următoare, printr-un proiect câştigat de Primăria Piatra Neamţ, aprobat pentru finanţare în cadrul Fondului de Dezvoltare şi Investiţii.

            Vom reuşi, astfel, să modernizăm un lot important de străzi din aproape toate cartierele oraşului nostru dintre care: strada Bâtca Doamnei – o promisiune făcută locuitorilor din acea zonă, strada Fermelor şi Strada Bistriţei – două străzi intens circulate, care fac parte din centura oraşului, strada Ciocârliei, strada Nufărului, strada Progresului etc. Valoarea totală a proiectului este de 14.98 milioane de lei, cu TVA inclus.

            Modernizarea străzilor din Piatra Neamţ a reprezentat una dintre priorităţile mandatului meu de primar şi mă bucur că am reuşit să câştigăm acest proiect, prin care vom moderniza 25 de artere importante din oraşul nostru. La acest program se vor adăuga proiectele europene de modernizare a unor bulevarde importante din oraş şi investiţiile constante din bugetul local, iar astfel vom ajunge, curând, la atingerea obiectivului propus – Piatra Neamţ, un oraş cu toate străzile asfaltate” a declarat Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Deja mi-e greață de acest personaj plătit din bani publici. Vezi un pic cum arată trotuarele mai incompetentule !!! Ești un nimic care a făcut nimic pentru oraș .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.