Partidul Mişcarea Populară Neamt va depune astazi la ora 15, la Biroul Electoral Municipal listele pentru  cu candidaţii la alegerile parlamentare.

Comunicat de presa, PMP Neamt: La Camera Deputaţilor, cap de listă este preşedintele PMP Neamt Bogdan Gavrilescu, iar la Senat primul pe listă este Dragos Chitic.

Bogdan Gavrilescu : ,,Imi doresc sa pot lupta de la nivelul parlamentului pentru implementarea proiectelor de tara ale PMP, in principal pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, asa cum au votat romanii la referedumul si 2009. Ma voi bate totodata in parlament pentru eliminarea pensiilor speciale, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si realizarea autostrazilor care sa lege Moldova de vest si capitala. Impreuna cu Dragos Chitic, ceilalti colegi candidati si echipa PMP Neamt vom incerca sa-i convingem pe nemteni ca PMP reprezinta cea mai buna optiune pentru dezvoltarea judetului Neamt si a Romaniei.”

Dragos Chitic: ,,Este imperios necesar sa schimbam modul de lucru al parlamentului Romaniei, a carui activitate este astazi  deficitara, generand o imagina extrem de negativa in randul populatiei. Este nevoie ca in viitorul  parlament sa fie prezenti oameni competenti, cu experienta administrativa, care sa faca legi clare si drepte pentru romani. De la nivelul Senatului Romaniei ma voi bate impreuna cu colegii mei din PMP pentru interesele nemtenilor, pentru dezvoltarea judetului Neamt si bunastrea fiecarui nemtean.”

PMP Neamt porneste la drumul pentru obtinerea mandatelor de parlamentari cu liste de candidati pe care se regasesc oameni competenti si cu experienta in administratie, având convingerea că va fi în viitorul Parlament vocea cea mai credibilă și mai responsabilă in apărarea intereselor nemtenilor si a României.

Lista candidatilor PMP pentru Camera Deputatilor:

 1. Bogdan Gavrilescu
 2. Cristian Sauciuc
 3. Lacramioara Pascaru
 4. Mihai Gontaru
 5. Toader Obreja
 6. Ioan Tancau
 7. Eugen Cobzaru
 8. Georgiana Pompas
 9. Ciprian Avasiloaiei
 10. Florin Gherghel

Lista candidatilor PMP pentru Senat :

 1. Dragos Chitic
 2. Neculai Preda
 3. Alina Tatomir
 4. Ionut Morosanu
 5. Marian Bulai

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.