Nemultumit ca a fost obstructionat sa reprezinte orasul la EDEN Network (eveniment anual finantat de UE prin care se doreste promovarea obiectivelor turistice din tarile UE), Dragos Chitic a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca ‘‘Parca vrem sa ne faultam singuri. Cand a fost un post TV important aici (n.n. in Piatra- Neamt) unii si-au trimis soferul de la prefectura sa promoveze judetul”. Dragos Chitic se refera la o emisiune realizata in luna martie de Realitatea TV la Teatrul Tineretului din Piatra- Neamt, la care judetul Neamt a fost reprezentat de George Norocel Harabagiu, un fost jurnalist din solda PSD care acum este șoferul prefectei Daniela Soroceanu (PSD). Harabagiu (foto jos) trebuia recompensat cu functia de sef al Cancelariei prefectului, insa dupa ce presa locala a dezvaluit ca el fusese condamnat in trecut pentru șantaj, s-a revenit asupra deciziei si a fost angajat ca șofer la Prefectura.

Declaratia vine in contextul in care Dragos Chitic sustine ca a fost impiedicat sa ia cuvantul la evenimentul 13th EDEN Network Meeting gazduit in intervalul 10-12 aprilie la Piatra- Neamt si organizat cu sprijinul CJ Neamt, si mai mult, nu a fost nici macar invitat la anumite intalniri cu oficiali UE. ”Cu PSD la guvernare ne facem de ras in Europa. Cu o zi inainte, reprezentantii EDEN intrebasera unde e primarul. Unde sa fii, daca nu  te-a chemat nimeni? Parca suntem un judet blestemat, incapabil sa-si promoveze turismul. Nu culoarea politica trebuie sa primeze in astfel de momente. Primaria a si alocat 25.000 de lei pentru acest eveniment, o suma deloc de neglijat, deci noi ne-am respectat angajamentele. Parca vrem sa ne faultam singuri. Cand a fost un post TV important aici (n.n. in Piatra- Neamt) unii si-au trimis soferul de la prefectura sa promoveze judetul”, a spus primarul Dragos Chitic.

Culmea, la lucrarile 13th EDEN Network Meeting de la Piatra Neamt, a participat chiar șoferul prefecturii, George Norocel Harabagiu. El a fost foarte atent si a adoptat o atitudine sobra atunci cand a luat cuvantul șefa lui, Daniela Soroceanu (foto jos- joi 11 aprilie la Hotel Central). Dragos Chitic sustine ca nu a putut lua cuvantul la aceasta manifestare pentru ca programul a fost schimbat intentionat in ultima clipa.

Ionut CORFU

Citeste si:

Surse: Harabagiu (condamnat pentru șantaj), șef de cabinet al prefectei Soroceanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.